Ако споделяте нашата страст към билките, но нямате необходимите познания и капацитет да ги преработите в качествени и полезни продукти, може да ви помогнем със следното:

– Формулиране на хранителни добавки от билки или растителни екстракти;

– Разработване на технологична документация за билкови екстракти или хранителни добавки;

– Разработване на документация (ДПП, ДХП, HACCP), необходима за стартиране на производство на билкови екстракти и хранителни добавки;

– Производство на „White label“ хранителни добавки – можем да формулираме и произведем за вас хранителни добавки под ваша търговска марка.

– Предлагаме висококачествени течни екстракти от лечебни растения, които не съдържат алкохол и консерванти. Екстрактите са подходящи за храни, хранителни добавки, функционални храни и козметични продукти. Дозировките са съобразени с наличната научна информация, а много от използваните билки са признати за традиционни билкови лекарствени продукти в ЕС. Те могат да се използват както самостоятелно, така и комбинирани.

Ако имате въпроси отностно преработка, документация и производство на хранителни добавки от билки или растителни екстракти, не се колебайте и ни потърсете.